Letar ni bilverkstad? – Gör det enkelt

Publicerad av

Allt var inte bättre förr, nu finns Autobutler. De underlättar sökandet efter en bilverkstad när hjälp önskas med blandanat service, hjulbyte, däckhotell samt större och mindre reparationer.

Är ni bilägare så får ni inte missa autobutler.se

Inlägget är i grunden en annons för Autobutler och innehåller annonslänkar.

Varför Autobutler?
Autobutler är en av Europas största digitala marknadsplats för bilreparationer. De erbjuder bilägare ett enkelt sätt att få offerter på reparationer och service av deras bilar hos över 3 000 anslutna och kvalitetsgodkända bilverkstäder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien och Frankrike.

På Autobutler kan kunder jämföra priser och boka tider hos några av landets bästa mekaniker. Deras mål är att alla ska känna sig trygga när de lämnar in bilen på en verkstad, vilket över 600 000 bilägare sedan 2010 kunnat utnyttja.

Autobutler har med utgångspunkt i MRF:s reparationsvillkor också en rad krav som alla verkstäder på autobutler.se ska leva upp till. Det är kundens trygghet för en bra verkstadsupplevelse och rättvis verkstadsräkning.

Prisgaranti: För att hålla nere priserna och garantera kunder stora besparingar erbjuds en extra säkerhet med autobutler.se’s prisgaranti. Om du hittar ett billigare erbjudande än den billigaste offerten på autobutler.se så matchar de priset. Så enkelt är det!

Förutom prisgaranti säkerställer de kvaliteten med 2 års garanti på allt verkstadsarbete som utförs via autobutler.se. Alla verkstäder på autobutler.se stickprovskontrolleras kontinuerligt av KBV och följer MRF:s reparationsvillkor.

Hos Autobutler kan kunder lämna omdöme på sitt verkstadsbesök, det gör att nya kunder kan hitta verkstäder baserar sig på andra kunders omdömen och där igenom bli tryggare i sitt val av verkstad.

Det kan knappast bli enklare och tryggare, det är ingen idé att ta en omväg, det är bara att kliva in på autobutler.se