Trimma näs- och öronhår på bästa sätt

Publicerad av

Trimma näs- och öronhår regelbundet, för att hålla borta oattraktiva synliga hårstrån. Hår i näsa och öron är naturligt, det skyddar örongångar och luftvägar från oönskade partiklar. De yttre stråna har ingen större funktion och kan därför trimmas, helst utan smärta, hygieniskt, enkelt och säkert. Det finns många alternativ på marknaden, vi förespråkar två metoder som klarar ovanstående krav och ligger rätt i tiden.

Metoderna vi förslår är klassiska och enkla: Vi klarar av att utföra dem själva – med endast en spegel till hjälp, de är manuella -vi slipper elektroniken, metoderna är skonsamma mot huden och hårsäckar.

Detta inlägg är en annons för Gents och innehåller annonslänkar.


Trimmer

Dovo Klipette är en mekanisk utvecklad trimmer som är manuell för precis, säker och smidig trimning. Eftersom den är manuell är den alltid redo för användning, slipp miljöbelastande batterier vars laddning kan ta slut på ett smärtsamt sätt mitt i trimningen. Denna lilla trimmer kommer omedelbart lösa problemet med alla pinsamma näs- och öronhår. En perfekt gåva till den ni månar och bryr er om.

Dovo Klipette – trimmer

Snabbt, skonsamt och hållbart – precisionsverktyg som gör att du säkert och smärtfritt kan ta bort hår från näsborrar och öron. Klipette tillverkas i Tyskland av Dovo, vilket kan försäkra dig på att den är av bästa kvalitet och lätt att använda.

Den inre kniven skär av hårstrån genom att rotera den nedre cylindern fram och tillbaka i små snabba rörelser.

Mått: 6,6 cm x 1,1 cm x 1,1 cm

Dovo Steelware grundades 1906 av Carl Dorp och Carl Arthur Voos. Till en början tillverkade man endast rakhyvlar. Idag är Dovo Solingen är ett fristående tyskt bolag med ett brett produktsortiment som innefattar saxar, säkerhetshyvlar, rakknivar, rakprodukter och manikyrverktyg. 


Sax – med skyddande runda spetsar

Specialtillverkade saxar för att klippa hår vid svåråtkomliga ställen som öron och näsa utan att skada. En vanlig sax har sylvassa spetsar som kan rispa och sticka hål i huden. En sax med rundade ändar gör det enkelt att ta bort oönskad hårväxt säkert.

Tweezerman sax – för näs- och öronhår

TWEEZERMAN SAX FÖR NÄS- OCH ÖRONHÅR – har skyddande runda spetsar och böjer sig bort från huden för att klippa näsa- och öronhår på ett säkert sätt.

I rostfritt stål med borstad finish.

Total längd: 9 cm

Tweezerman är ett amerikanskt familjeägt företag som har blivit specialister på skönhetsverktyg både för professionellt och privat bruk. Företaget grundades 1980 och är även kända för att donera pengar till olika välgörenhetsorganisationer.


Förstoringsspegel

Elegant spegel med marmorfot. Naturligspegel på ena sidan, 3 gångers förstoring på andra sidan. Designen är vacker och tidlös, förhöjer vilket badrum som helst.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.