Om oss

39A

Fakta & Köpguide


Vad är 39A?

39A är en privat fakta och köpguide, där vi skriver om våra intressen med målet att inspirera, ge tips och kloka råd inför ert köp. Det kan handla om ett inköp till er själv eller en gåva till någon annan. Vår ambition är att du ska bli nöjd med ditt köp och få den kvalitet som önskas. Vi gillar genomtänkt design, elegans och briljans som ska hålla länge!

Konsumera kvalitet – mindre miljöpåverkan

Köps en upplevelse skall den positiva upplevelsen och känslan sitta i länge. Samma med produkter, kvaliteten ska borga för en lång livslängd. Genom att hitta produkter och företag med känsla för god design och hög kvalitet blir köpet en värdefull investering som gagnar både er och miljön.

Vår önskan är att hjälpa er att konsumera mindre. Ni skall hitta rätt från början vilket på lång sikt gynnar er ekonomi samt bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Lyfta företag med starka produkter

Merparten av de produkter och tjänster vi rekommenderar är från företag med lång erfarenhet. Ett företags höga ålder är ofta ett kvitto på att företaget är framgångsrikt. Att lyckas upprätthålla sitt företag och sin affärsidé över lång tid tyder på en stark produkt, en förmåga att utvecklas och anpassa sig till nya omständigheter.

Kvalitet handlar till stor del om behov och förväntningar. Företag som är lyhörda mot sina kunder kan lättare förbättra sig och bemöta de nya behoven och förväntningarna som kunderna har.

Länkar

Observera att vi i vissa fall länkar med så kallade affiliatelänkar. Det innebär att vi får provision om ni gör ett köp via våra länkar – givetvis utan någon extra kostnad för er! Det är ett sätt för oss att fortsätta skapa innehåll som är gratis att ta del av, och ett sätt för företagen att hålla nere sina annonskostnader. Gör ni ett köp via våra länkar är vi förstås oerhört tacksamma och kan fortsätta att ge er opartiska rekommendationer!

Genom våra rekommendationer hoppas vi att ni blir nöjda med era köp.

Köpguide 39A – Er genväg till kvalitet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.