Om oss

39A

Fakta & Köpguide


Vad är 39A?

39A är en personlig fakta och köpguide, där vi skriver om våra intressen med målet att tipsa, inspirera och informera. Vi ger dig även genvägar till kvalitets köp, något till dig själv eller en omtänksam gåva.

Konsumera kvalitet – mindre miljöpåverkan

Köps en upplevelse skall den positiva upplevelsen och känslan sitta i länge. Samma med produkter, kvaliteten ska borga för en lång livslängd. Genom att hitta produkter och företag med känsla för god design och hög kvalitet blir köpet en värdefull investering som gagnar både dig och miljön.

Vår önskan är att hjälpa er att konsumera mindre. Ni skall hitta rätt från början vilket på lång sikt gynnar er ekonomi samt bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Lyfta företag med starka produkter

Kvalitet handlar till stor del om behov och förväntningar. Företag som är lyhörda mot sina kunder kan lättare förbättra sig och bemöta de nya behoven och förväntningarna som kunderna har.

Länkar

Observera att vi i vissa fall länkar med så kallade affiliatelänkar. Det innebär att vi får provision om ni gör ett köp via våra länkar – givetvis utan någon extra kostnad för er! Gör ni ett köp via våra länkar är vi förstås oerhört tacksamma och kan fortsätta att ge er opartiska rekommendationer!

Genom våra rekommendationer hoppas vi att ni blir nöjda med era köp och upplevelser.

Passa på att läsa vår artikel: Flygande bilar är här

Köpguide 39A – Er genväg till kvalitet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.