Handla online via Amazon

Publicerad av

Online shopping har med sin enkelhet, revolutionerat handelsmarknaden. Nu finns möjligheten att var vi än befinner oss, söka bland all värdens artiklar, göra en beställning, betala och få artiklar skickad till den adress vi själva önskar.

Att hitta erbjudanden och jämföra artiklar mellan olika handlare görs smidigt med ett par klick, istället för att transportera sig fysiskt mellan olika affärer.

Detta inlägg är en annons för Amazon och innehåller annonslänkar.

Amazon är nu etablerade i Sverige

Nu är Amazon lätt tillgängligt för oss i norden genom att Amazon har lansera en svenskspråkig sajt. Amazon.se och levererar varor från sitt logistikcenter i Eskilstuna. Ett lager på 15 000 kvadratmeter.

Vid första köpet, skapar vi ett personligt konto, vid nästkommande köp räcker det med att logga in på sitt konto och börja handla.

Amazon är världens störta internetbutik och har försäljning från olika delar av världen.

Handlar vi utanför EU, från exempelvis Amazon.com i USA, behöver man ibland betala tull, moms och eventuellt andra skatter och avgifter. Uppdaterade riktlinjer och regler för handel via nätet finner vi hos svenska Tullverket.


8 snabba och enkla steg för att handa hos Amazon

  1. Registrera dig/ har du redan ett konto är det bara att logga in
  2. Sök efter din produkt
  3. Välj produkt
  4. Fortsätt shoppa, när du är nöjd går du till din varukorg
  5. Kontrollera så du har rätt varor i din korg
  6. Välj leveranssätt, det är olika priser för olika leveranssätt
  7. Välj betalningssätt
  8. Slutför din order, du får ett kvitto och kan följa leveransen via dit konto

Amazon erbjuder fri frakt på de flesta varor inom Sverige för beställningar som överstiger 229 kr.


Kort info om Amazon

Grundaren av företaget Amazon, Jeff Bezos startade företaget år 1994 i Seattle, USA då som en online bokhandel, nu är företaget ett av världens största, med många olika dotterbolag i olika inriktningar och branscher. Jeff Bezos är en entreprenör i samma nivå som andra storheter som velat och vill förändra världen som exempelvis Steve Jobs, Bill Gates och Elon Musk. Genom att låta företaget växa och sprida sig vill Jeff Bezos, kunna påverka och skapa fördelar för sina kunder, sina företag och för världen. Med en liknelse, förstår vi svårigheten, att med ett träd från Amazonasskog kunna påverka världen, men med merparten av Amazonas träd finns möjligheten att var med och påverka hela värdens klimat och mer än så.


 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.