Vattenkannor av hög kvalitet

Publicerad av

Fem olika företag som tillverkar vattenkannor i olika prisnivåer har valts ut. Vi ger er länkar för mer ingående information om företaget och dess produkter via deras egna hemsida. Även en länk läggs till deras kanal på YouTube samt annonslänkar till utomstående inköpsställe som tillhandahåller företagets produkter.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.


No.1 Haws

John Haws designade och patenterade sin vattenkanna 1886. En handgjord kanna utformad med perfekt balans och för att förhindra spill. Den har två handtag, ett för att bära och ett för att hälla. Haws erbjuder handgjorda produkter som har enastående kvaliteten med 10 års garanti.

Kannorna finns i olika storlekar, former, färger och material -lekfullt kombinerade med varandra.

Hemsida – Haws

Företagspresentation – via YouTube

Sedan 1886 tillverkas kannan med oförändrad design av John Haws. Var och en av företaget Haws kannor är handgjorda och unika, det gör att inte två kannor är helt identiska, de tillverkas till bästa kvalitet av deras experter och hantverkare vid verkstad i Smethwick, Birmingham, England. 


No.2 Burgon & Ball

Denna vackert balanserade kanna är helt enkelt härlig att använda. Handtaget glider lätt genom handen när den lutas framåt för att hälla, och den smala pipen har utformats för riktad vattning, och levererar vatten till exakt där det behövs – och ingen annanstans! Designad av Sophie Conran, från brittiska designdynastin The Conran.

Hemsida – Burgon & Ball

Företagspresentation – via YouTube

Burgon & Ball har gjort jordbrukssaxar i Sheffield, England, sedan 1730. Ett område som är känt sedan 1300-talet för sina färdigheter inom knivar och stål. Burgon & Ball säger -Vårt arv är oerhört viktigt för oss, eftersom det är vår erfarenhet som gör våra verktyg till de bästa du kan köpa.


No.3 Planton

Den moderna vattenkannan Planto, 1,5 liter, från Blomus är både stilren och funktionell och snygg att ha framme. Vattenkannan utgör en fin inredningsdetalj när den inte används till att vattna dina blommor.

Planto är en elegant vattenkanna, tillverkad av mattborstad rostfritt stål. Lika praktisk som den är snygg, med en smal pip som kommer åt bland de minsta växterna. Volym 1,5 liter.

Hemsida – Blomus

Företagspresentation – via Youtube

Blomus startades år 1921 och är i grunden ett familjeägt företag som erbjuder produkter inom hem och inredning för husets alla rum. Företaget kännetecknas för det rostfria stålet men idag används olika typer av tåligt material. Gemensam nämnare för dessa är att de mynnar ut i hållbara, stilrena och innovativa produkter för alla smaker.


No.4 Stelton

Original vattenkanna 1,7 l från Stelton är en designklassiker som med anledning av Steltons 60-årsjubileum återlanseras 2020. Den tidlösa och klassiska vattenkannan designades 1978 av Peter Holmblad. Vattenkannans eleganta och skulpturala formgivning förenar estetik och funktionalitet då den utöver sin ursprungliga funktion även är dekorativ att ha framme när den inte används.

Hemsida – Stelton

Företagspresentation – via YouTube

Stellan och Carton var två vänner som slog samman sina förnamn i bildandet av ett av Danmarks mest kända designmärken, Stelton. De försökte först med idrottsskor och möbler, men deras verksamhet tog inte fart förrän de tecknade avtal med en fabrik i Fårevejle, Danmark, kallad Danish Stainless, som tillverkade bordsartiklar av rostfritt stål, vilket var mycket på mode på Danmarks 1960-tal. 


No. 5 House Doctor

Vattenkanna 10 L Grå med en höjt av 45 cm

En mycket fin och ståtlig svart vattenkanna med en stilren design. Vattenkannan är gjord av stål och zink som är ett populärt material i många hem. Placera denna ljuvliga vattenkanna ute i trädgården eller på ditt fönsterbleck för att uppdatera ditt hem en aning.

Även denna vattenkanna kommer från danska House Doctor. En snygg vattenkannan för att vattna dina grönsaker och blommor.

Höljd: 25 cm
Bredd: 13,5 cm
Längd: 36 cm
Rymmer 2 Liter

Kannan är vacker i sig och pryder sin plats som ett dekorativt föremål.

Familjeägda designföretaget House Doctor grundades 2001 och har sina rötter i Danmark. House Doctors sortiment karaktäriseras av skandinavisk design och strama linjer. I sortimentet av House Doctor produkter finner du inredning med hög kvalité för hemmets alla rum.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.