Elcykel – Hopfällbar

Publicerad av

Den lilla och kompakt hopfällbara elcykeln passar in i många sammanhang, som exempel för pendling. För den som pendlar blir det möjligt att förvara cykeln i lägenheten, få med den i hissen och ta med den in på arbetet. Under pendlingen kan den plockas med på t.ex. tåget. Cyklandet blir smidigt även i trängre miljöer. Cykel typen passar även till husvagnen – husbilen – båten. Elcykeln är perfekt för att få ut det extra av fritiden och semestern, ett enkelt sätt att öka frihetskänslan. De hopfällbara elcyklar vi har valt att rekommendera kommer från Svenska Lifebike.

Detta inlägg är i grunden en annons för Elcykelvaruhuset.se och innehåller annonslänkar.

Nr. 1 Lifebike C-PACT G7

C-PACT STEPS E6 har mittmotor samt framgaffel som är dämpad, vilket bidrar till ökad komfort, displayen där man väljer vilken assistansnivå man vill ha, sitter mitt på styret. Där man även kan se hastighet, hur mycket batteri man har kvar och tända/släcka cykelns belysning. När den inte används är den bara att fälla ihop och stuva undan. Räckvidden med eldriften är 4-7 mil beroende hur mycket extra kraft som används.

Om Lifebike

Lifebike är ett Svenskt varumärke som grundades 2009 och erbjuder elcyklar tillverkade av märkeskomponenter anpassade för Nordiska förhållanden. Vid den tidpunkten var inte marknaden redo för den här typ av produkt då. Och i ärlighetens namn var elcykeln som koncept inte heller riktigt klar för lansering. KopEnScooter.Nu är nu ägaren av varumärket och de har hållit på med elcyklar sedan tidigt 2000-tal och sedan 2011 har de konstant arbetat med att utveckla varumärket Lifebike. Idag har marknaden mognat och kvaliteten på elcyklar överlag har förbättrats avsevärt, inte minst Lifebike. Av den cykel som fanns vid starten finns inte mycket kvar – i stort sett allt är utbytt och uppgraderat.

Om Elcykelvaruhuset.se

Välkommen hem till Elcykelvaruhuset.se – Elcykelbutiken med Nordens största sortiment. Vi har sålt elcyklar sedan 2006, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige med en fysisk butik på Lindhagensgatan 51 i Stockholm, samt en populär e-butik. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 20 butiker och verkstäder över hela landet. Vi kan idag stoltsera med att Elcykelvaruhuset.se har Nordens största sortiment inom elcyklar med cyklar från över 10 varumärken.

Vi håller marknadens bästa priser, med Prisgaranti. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser.

Hos oss är det tryggt att handla online. Vi arbetar enbart med pålitliga partners med mångårig erfarenhet av e-handel, och kan garantera din trygghet och säkerhet när du shoppar hos oss.

Vi använder enbart den teknik som är standard för säkra kortbetalningar på internet. Betalning med kort sker alltid över en krypterad sida för att ingen ska kunna komma åt informationen.

Varmt välkommen hem till oss på Elcykelvaruhuset.se!