Kastruller

Publicerad av

Fyra olika företag som tillverkar kastruller i olika prisnivåer har valts ut. Vi ger er länkar för mer ingående information om företaget och dess produkter via deras egna hemsida. Även en länk läggs till deras kanal på YouTube samt till ett utomstående inköpsställe som tillhandahåller företagets produkter.


No.1 Hestan

Hestan för proffs och den som söker High-End produkter. Företaget grundades i Italien på 1970-talet, deras kastruller är handgjorda och har livstidsgaranti.

Hestan – hemsida

Företagspresentation – via YouTube

Hestan arbetade med professionella kockar för att återuppfinna köket – höja form, funktion och utförande med tankeväckande innovation.  Nu är den nivån av sann kock beprövad prestanda tillgänglig för ditt kök.

Hestan ingår i Meyer Group Ltd.


No.2 Maruviel 1830

Maruviel har funnits i samma Franska familj sedan starten 1830 och drivs idag av en sjunde generationen. I snart 200 år har de haft sin tillverkning för proffs och för den som söker High-End produkter.

Maruviel – hemsida

Företagspresentation – via YouTube

Med närmre 200 års erfarenhet tillverkar Maruviel köksverktyg av högsta kvalitet och med tilltalande estetisk design. Produkterna är uppskattade överallt i världen, såväl i det professionella köket som i hemmaentusiastens.


No.3 SCANPAN

SCANPAN är ett familjeägt företag baserat i Danmark. Sedan 1956 har SCANPAN pressenterat aluminiumprodukter med patenterad keramisk titan yta. För att upprätthålla högsta möjliga kvalitetskontroll.

SCANPAN – hemsida

Företagspresentation via YouTube


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.