Kastruller

Kastruller

Publicerad av

Kastruller är centralt för matlagning, håller kastrullerna god kvalitét kan användas i generationer. I djungeln av kastruller har vi valt ut de bästa som passar både för lyxmiddagen och vardagen. Det spelar ingen roll om du är proffs eller amatör en bra kastrull är det som krävs för att lyckas i matlagning.

Kastruller att ha koll på:

Tre olika företag som tillverkar kastruller i olika prisnivåer har valts ut. Vi ger er länkar för mer ingående information om företaget och dess produkter via deras egna hemsida. Även en länk läggs till deras kanal på YouTube samt till ett utomstående inköpsställe som tillhandahåller företagets produkter. Genom att lägga ner extra tid på att finna den bästa kastrullen för just dig, kommer att spara tid och skapa glädje för generationer.


No.1 Hestan

Kastruller från Hestan

Hestan för proffs och den som söker High-End produkter. Företaget grundades i Italien på 1970-talet, deras kastruller är handgjorda och har livstidsgaranti.

Hestan – hemsida

Företagspresentation – via YouTube

Hestan arbetade med professionella kockar för att återuppfinna köket – höja form, funktion och utförande med tankeväckande innovation.  Nu är den nivån av sann kock beprövad prestanda tillgänglig för ditt kök.

Hestan ingår i Meyer Group Ltd.


No.2 Maruviel 1830

Kastruller från Maruviel

Maruviel har funnits i samma Franska familj sedan starten 1830 och drivs idag av en sjunde generationen. I snart 200 år har de haft sin tillverkning för proffs och för den som söker High-End produkter.

Maruviel – hemsida

Företagspresentation – via YouTube

Med närmre 200 års erfarenhet tillverkar Maruviel köksverktyg av högsta kvalitet och med tilltalande estetisk design. Produkterna är uppskattade överallt i världen, såväl i det professionella köket som i hemmaentusiastens.


No.3 SCANPAN

Kastruller från SCANPAN

SCANPAN är ett familjeägt företag baserat i Danmark. Sedan 1956 har SCANPAN pressenterat aluminiumprodukter med patenterad keramisk titan yta. För att upprätthålla högsta möjliga kvalitetskontroll.

SCANPAN – hemsida

Företagspresentation via YouTube


Läs även vår artikel: Byt operatör

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.