Bästa förslaget på mobilabonnemang

Publicerad av

Letar du, precis som vi gjort efter en mobiloperatör? En operatör som erbjuder mobilabonnemang med lågpris – utan bindningstid, mobiltäckning i toppklass, personlig- och digitalservice, fasta priser, möjlighet att spara oanvänd surf och som är enkel att byta till. Önskar du dig fler positiva överraskningar, läst vidare i vår text som kommer hjälpa dig att hitta rätt och få bytet gjort på ett smidigt sätt.

Nu finns det anledning att byta mobilabonnemang

Nu finns det en mobiloperatör som endast fokuserar på mobilabonnemang av hög kvalitet till ett lågt pris. Detta genom att skära ner på onödiga utgifter som att sälja produkter eller diverse andra tjänster som i sin tur gör abonnemangen dyrare. Företaget Fello som är en del av Telia, har en enkel och avskalad tjänst som ger bästa valuta för just mobilabonnemang.

Täckning i toppklass

Vi vet att Telia ofta ligger i topp när det gäller täckning och de erbjuder även personlig service, butiker samt ett brett produktutbud och prissatt sig där efter. För att locka en priskänsligare grupp, men med samma täckning och med försäljning av kringprodukter startade Telia Halebop. Hos Halebop erbjuds lägre priser på bekostnad av att kontakten med bolagen endast sker digitalt. Många kunder önskar kunna kontakta sin mobiloperatör och endast erbjudas mobilabonnemang, just den marknaden ville inte Telia missa och de har därför tagit över fristående mobiloperatören Fello.

Fello använder Telias nät! Det betyder att du får exakt samma täckning i 2G, 3G och 4G nätet som Telias och Halebops kunder.

Detta inlägg är en annons för Fello och innehåller annonslänkar.

Så snabbt byter du abonnemang

  • Klicka här för att gå in på Fello.se
  • Du får ytterligare lägre pris om du är: Student eller äldre än 55 år. Som förälder kan du beställa abonnemang till ditt barn som är under 18 år.
  • Välj önskat abonnemang (1 GB surf räcker ungefär till 2 timmars videotittande, att streama ljud i 10 timmar eller 16 timmars normalt surfande på webben).
  • Fyll i ditt personnummer och välj de alternativ som passar dig.
  • Klicka bekräfta och sedan är det klart!