Organisera kablar och sladdar

Publicerad av

För att få till den sista finishen i hemmet efter ett bygge, renovering, flytt eller rent av en storstädning, så är det sladdarna som behöver organiseras. Vi förtjänar en funktionell vardag där städningen går lätt och för att slippa se eller snubbla på kabelhärvor. Med enkla medel kan vi märka upp och dölja elektronikens alla sladdar, -vilket får hemmet att se ut som en arkitektdröm. Genom att direkt ta tag i problemet kommer vi att spara tid, frustration och istället kunna glädjas åt vår struktur under en lång tid framöver.

Vad är skillnaden på en kabel mot en sladd? -Kabel är mer ett fackuttryck och sladd ett mer vardagligt. En elsladd är i praktiken en elkabel med kontaktdon i ena eller båda ändar.

Detta inlägg är en annons för Amazon.se och innehåller annonslänkar.

Här är prylarna som hjälper dig att få organisation på dina sladdar och kablar, för vem önskar inte att ha ordning och reda i sitt hem samt vid sin arbetsplats.


1. Hållare

Kabelhållare

Med dessa kabelhållare fäster vi snyggt fast ett visst antal kablar, hållarna har självhäftande tejp. Smidigt fäster vi kablarna, så de inte ramlar ner på golvet eller för att förvara dem hängandes.


2. Klämma

Självhäftande kabelklämmor

Med dessa klämmor är det lätt att samla ihop och styra kablar, där man sedan kan fästa dem tillsammans mot en yta. Enkelt kan kablar gömmas och fästas under skrivbord eller bakom en tv-bänk som exempel.


3. Band

Kabelband

 Kardborreband gör det lätt att bunta ihop kablar som inte skall fästas mot en yta, det går även med dessa band att fästa kablarna runt någonting så de styrs och hålls på plats som vi själva önskar. De går att öppnas, justeras och återslutas om och om igen.


4. Strumpa

Kabelstrumpa

Kabelstrumpan hjälper oss att samla kablarna på ett enkelt och snabbt sätt, omgående ser det städat och ordningsamt ut. På ett flexibelt kan vi leda kablarna så som vi önskar.


5. Skena

Kabelskena

Med kabelskenan gömmer vi kablarna helt och kan leda dem mellan våra uttag på ett mer elegant sätt än att de ligger lösa på golvet eller hänger fritt på väggen. Skenan kan enkelt skruvas eller tejpas fast. Leta rätt på den kabelskena som passar dig bäst.


6. Kabelgömma

Kabelgömma

I Kabelgömman placerar vi kablar och grenuttag, perfekt för exempelvis arbetsplatsen och hemmet. Med kabelgömman får vi ett renare, snyggare och ett bättre organiserat rum. 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.